Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои са най-добрите свещи за 156 1.8 тс 140 коня 2001 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Аз за маслото да кажа каквото знам ... бензинова италянка само с масло до горе Лятото може милиметър два под макса.
    Може ли линк на тея от по 140лв свещи ?

И аз искам линк за тия свещи
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
      Свещи NGK от Англия излизат 140лв комплекта и се сменят на 100 000км. Няма смисъл да се експериментира с обикновенни които карат по 20 -30К км, само ше си израеш на смяна + риск да счупиш някоя малка или да завлече резбата. Лично мнение.
      Ядох попарата на една малка, скъса се без да и давам никакъв зор, слава богу лесно извадих резбата с една плоска отверка която пасна на парчето и се разви.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Винаги слагам масло до макс и никога не съм виждал нивото да е по високо от налятото.
        Двигател който се пълни с гориво и конденз, така че да вдигне нивото на маслото е за боклука или за основен ремонт.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

При смяна на маслото сипвам 4,5 л - приблизително толкова, колкото е препоръчано от производителя (4,4 л. за 1.6, 1.8 и 2.0 TS) и нивото стига точно до средата на щеката. Не мога да гарантирам това, че щеката е оригиналната, но нещата съответстват.

Нека и други колеги, който си сменят собственоръчно маслото да споделят, каква е ситуацията при тях.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако всички мерки са точни в тубата остана точно литър.
            Маслото го смених топло, както е редно и го оставих един час да капе от картера.
            Тубата е разграфена на 5 равни части и двигателя събра до макса 4 от тях при пълен филтър.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:20.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не по-малко от 4,3 до 4,4 литра до средата. Винаги се получава.
              Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Аз на 4.300 -400 съм на макс 2.0 тс ама в ГТВ освен картера на 156 да е по гоуем ?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  Аз за маслото да кажа каквото знам ... бензинова италянка само с масло до горе Лятото може милиметър два под макса.
                  Може ли линк на тея от по 140лв свещи ?
                  Ама моля ви се за вас на скромната цена от 110лв.
                  http://www.ebay.co.uk/itm/Spark-Plug...cebdc#shpCntId

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                  И аз искам линк за тия свещи
                  Дадох линка колега, сега ако не си купиш, ще се караме
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Ама моля ви се за вас на скромната цена от 110лв.
                    Цената на пратката е колкото цената на свещите. Доста стар "маркетинг" трик в ebay да направиш нещо да изглежда по-евтино.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                      Цената на пратката е колкото цената на свещите. Доста стар "маркетинг" трик в ebay да направиш нещо да изглежда по-евтино.
                      Ти найстина ли не си чувал за 2106440 български фирми които могат да ти доставят свещите на цена от 2-3лв.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ти найстина ли не си чувал за 2106440 български фирми които могат да ти доставят свещите на цена от 2-3лв.
                        Щом като е прибягнал към тоя трик едва ли ще се съгласи, или пък ако се съгласи, едва ли ще е за същата цена. Дано да греша де. Ще ми е интересно да разбера. Даже ако наистина могат да се доставят на тая цена и аз бих си сменил моите профилактично да знам че са нови.

Comment

10x чистач !

Comment

Щом като е прибягнал към тоя трик едва ли ще се съгласи, или пък ако се съгласи, едва ли ще е за същата цена. Дано да греша де. Ще ми е интересно да разбера. Даже ако наистина могат да се доставят на тая цена и аз бих си сменил моите профилактично да знам че са нови.
                            Ти сериозно ли не знаеш как става номера Няма кой да се съгласява или да не се съгласява http://shopper.bg/
                            http://www.gabco.org/index.php има още поне 20 доставчика ма не ми са рови. Всеки който не знае и се обзаведе очаквам да ме споменава с добро
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ти сериозно ли не знаеш как става номера Няма кой да се съгласява или да не се съгласява http://shopper.bg/
                              http://www.gabco.org/index.php има още поне 20 доставчика ма не ми са рови. Всеки който не знае и се обзаведе очаквам да ме споменава с добро
                              Да бееее Ебаси доброто, за пръв път чувам. Мерси много

Comment

Да бееее Ебаси доброто, за пръв път чувам. Мерси много
                                Фнимааай че ибей води до пристрастяване нал се сещаш, че всичко което може да се купи и не се доставя до Бг или е скъп шипинга иде до тука за дребни пари, особено ако е леко.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X